2023,  FOKUS,  Po godini recenziranja,  Prema izdavaču

ZAUVIJEK DIVLJI – K. A. Tucker

“Zauvijek divlji” (eng. “Forever wild”) je novela koja se vremenski nastavlja na drugu knjigu Čiste divljine – Divljina u srcu. Nakon Callinih i Joninih pustolovina iz prve dvije knjige, avantura se nastavlja. Blagdansko je vrijeme uoči Božića, a na okupu su sada na Aljasci i Callina strana obitelji kao i Jonina. Najveće pitanje je kada će se održati njihovo vjenčanje i hoće li svoje “da” izreći pred oltarom u Kanadi ili Norveškoj. Može li se mjesto vjenčanja uopće dovesti u pitanje kada znamo da našem omiljenom paru srce kuca za čistu i hladnu divljinu? 

Priča je bila kratka i slatka, nemam previše komentara na radnju. Standardna je i cheesy, ali to su naši Calla i Jonah i naravno da mi je bilo toplo oko srca čitati o njihovom happily ever after. Atmosferu su zapravo podigle klasične obiteljske nesuglasice i prepucavanja, a nije nedostajalo ni vrućih scena iza zatvorenih vrata od sobe. A ponekada i nije bilo zatvorenih vrata hihi. 

Ovu knjigu ću sigurno opet preporučiti u božićno vrijeme kada krene zima jer baš ima taj predivan osjećaj dok čitate, tjera vas da totalno utonete u radnju i zapravo jako želite posjetiti Aljasku. Barem ja želim. Iako mi se svidjelo cijelo društvo koje se okupilo u knjizi, čak mi je nedostajalo Joninih i Callinih trenutaka. Ne mogu ih se zasititi, ne možete me kriviti. Mislim, i ova knjiga i “Divljina u srcu” nemaju previše radnje, cijelo vrijeme imam osjećaj da je to jedan veliki epilog njihove priče, ali onaj tko ih je zavolio, voljet će i sve priče, vjerujte mi. Samo da što duže traje i da mi imamo materijala za čitanje.

Čitam, pišem, fotkam, smišljam, intervjuiram... Pridružite mi se u razgovorima o knjigama te dijeljenju doživljaja o našim najdražim naslovima.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)