2021,  FOKUS,  Po godini recenziranja,  Prema izdavaču

KRIVI BROJ – Inna Moore

S Innom sam se prvi put susrela kad mi je velikodušno poslala neke svoje knjige različitih žanrova da vidim što mi najviše odgovara. Povijesne knjige, a i povijesne ljubiće baš ne čitam pa sam tu njezinu knjigu odmah prekrižila i krenula sam s Voajerom koji mi se, iskreno, baš i nije svidio. Onda sam naišla na „Dodir zvijeri“. E ta knjiga me već osvojila. Recenziju o Dodiru zvijeri možete pročitati ovdje.

Budući da smo Inna i ja postaje dobre prijateljice/kolegice i u privatnom životu, ja vam ne mogu opisati koliko sam ponosna što sada tipkam recenziju knjige „Krivi broj“ u Fokusovom izdanju. Naša Inna, domaća autorica, napokon ima izdavača koji je prepoznao njezinu vrijednost.

Velika mi je čast predstaviti vam priču o Jade O’Neal koja, nažalost, u životu nalijeće samo na loše dečke. Pod loše mislim ono, doslovno mlakonje koji se nemaju volje ni želje potruditi oko žene u životu, a upravo je pažnja to što Jade treba. Mislim da je to, zapravo, ono što sve mi trebamo, zar ne? 😉 Ona je jedinica, uspješno studira ekonomiju, vodi svoj mali posao i traži još jedan posao sa strane za preko ljeta. No, nakon što u baru pokuša svog, sadašnjeg-bivšeg, dečka učiniti ljubomornim, upozna predivnog muškarca imena Silas Costa. On joj da svoj broj mobitela jer se ne zadržava dugo u gradu u kojem se Jade nalazi.

I tako Jade napravi prvi korak i javi se nepoznatom muškarcu na broj koji joj je dao te večeri. A mi žene ne bi bile žene da nemamo muda napraviti prvi korak, nije li tako? Ili vi ipak čekate da muškarac napravi prvi korak?

Bilo kako bilo, žestoko dopisivanje počinje između ovo dvoje ljudi. Pod žestoko mislim od ležernih razgovora Jade i Silas uspjeli su u kratkom roku doći do sextanja. Hot razgovora preko poruka. Onih zbilja hoooot razgovora. Kasnije i poziva pa i video poziva. Svakako su oni našli načina da se druže dok su daleko jedan od drugoga jer Silas živi i radi u gradu udaljenom tri sata leta od Tampe te je jedino izvedivo da dolazi posjetiti Jade jednom mjesečno. Njihova veza u tom trenutku prelazi u vezu na daljinu – odnosu koji se može temeljiti jedino na povjerenju. Doduše, Jade na novom poslu upoznaje drugog muškarca i onda…

To je to, ne bih vam smjela više otkriti. Ne znam jeste li ikada bili u takvoj situaciji i kako gledate na veze na daljinu, ali bilo bi najbolje da uronite u ovu knjigu kako bi saznali je li to uspjelo Silasu i Jade. Roman je stvarno odličan, broji malo manje od 300 stranica, a napet je, likovi igraju prljavo i jako te navuku. Radnja je totalna droga. Kažem vam da je to totalno vaše ljetno štivo. Ja sam ju progutala u dva dana i jako me deprimiralo što je u Zagrebu bilo izrazito loše vrijeme jer sam se stvarno mogla zamisliti kako Krivi broj čitam na plaži i navečer prije spavanja u apartmanu.

Inna Moore je hrvatska žena-majka-kraljica erotskih ljubića i ja vam šaljem veeeliku preporuku jer i sama jedva čekam nešto novo iz njezinog pera. Periodt.

Čitam, pišem, fotkam, smišljam, intervjuiram... Pridružite mi se u razgovorima o knjigama te dijeljenju doživljaja o našim najdražim naslovima.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)