2020,  Po godini recenziranja,  Prema izdavaču,  Recenzije,  Samoizdavanje

KISS TO CONQUER – Anna B. Doe

Presretna sam što vam mogu predstaviti svoje novo otkriće – autoricu Annu B. Doe. Djevojka iz Hrvatske s nekoliko knjiga izdanih na engleskoooom! Ja sam ostala oduševljena. Iako prije nisam čula za njene knjige, ovu sam dobila na jednom darivanju jer me zainteresirala zbog žanra i stvarno nisam požalila.

Callie Stewart imala je sve što je htjela: popularnog dečka, hrpu prijatelja i bogate roditelje. Bavila se plesom i to je bila njena svrha u životu. No, tek kada se dogodi nešto što ne može promijeniti, shvati koje su prave vrijednosti i kako na njih treba paziti. Jedna prometna nesreća bila je dovoljna da preokrene njezin život naglavačke, a ostavila je i velike fizičke i psihičke rane koje teško zacjeljuju. U nadi da će dobiti priliku za novi početak, Callie se upisuje na fakultet Blairwood.

Hayden Watson, također obavijen teškom prošlošću, studira na istom fakultetu.  Callie je osoba koju najmanje želi vidjeti, a Blairwood očito nije bio samo njezin izbor za novi početak. Hayden ne može prijeći preko mnogih loših stvari koje mu je Callie napravila dok su još bili u srednjoj školi. Ipak, neke stvari su suđene i neizbježne, a Callie nije ista osoba kao prije tri godine. Hrpa osjećaja s kojima se ne znaju nositi izlaze na površinu, a put isprike i opraštanja je težak.

Gore sam najviše opisala likove pa ću malo i radnju. Callie dolazi na fakultet i pronalazi nove prijatelje na kampusu, ali susreće i stare. Puno je tu zabava, učenja u knjižnicama i drama. Zapravo, ima sve za čime moje srce čezne u doba korone pa mogu barem čitati o fizičkom odlasku na fakultet, a ne odrađivanju svega online.

Sviđa mi se kod ove knjige što je već viđena tema obrađena na originalan način. Ne čitate o onom klasičnom da na faksu postoji neki prezgodan dečko koji naiđe na prezgodnu, pametnu curu koja mu pomogne oko učenja i na kraju završe zajedno. Čitate o djevojci koja je imala sve i izgubila sve (nekome njegovo „sve“ nije konkretno materijalno), koja je od osjećaja da je nedostižna drugima došla do osjećaja nesigurnosti u sebe… I tu je, naravno, Hayden da bude zgodan i da oprosti neoprostivo.

Ljubitelji romantičnih priča, ovo je knjiga za vaaaaas! Ovaj naslov i mnoge druge možete naručiti preko Amazona, Book Depositoryja i osobno kod autorice, najbolje je otići na njezinu web stranicu i sve možete istražiti ovdje. Podržimo domaće autore!

Čitam, pišem, fotkam, smišljam, intervjuiram... Pridružite mi se u razgovorima o knjigama te dijeljenju doživljaja o našim najdražim naslovima.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)